2 paikalliset opiskelijat toiseksitulleet in Westinghouse kilpailu

Pittsburgh Post-Gazette

21 marraskuu 2004

Kaksi Pittsburgh opiskelijoiden sijoittui kakkosia joukkueessa luokassa alueellisen finaalissa 2004-05 Siemens Westinghouse Kilpailu Math, Science Tekniikka pidettiin Carnegie Mellon University eilen.

Sara Bacvinskas, on Brashear High School, ja David Chancellor, Winchester Thurston School, oli tullut hankkeen ”Likaa” Clean ”Vihreä Sipulit: vaikutukset toimittaminen hepatiitti A. ”

ajatus iski ne kun suurin hepatiitti A puhkeaminen lajissaan tapahtui 660 suojelijoita olivat inhottaa ja neljä kuoli syötyään saastunutta kevätsipuli viime vuoden Chi-Chi Beaver County.

Koska kakkosia, kaksi 16-vuotiaista eivät siirrä kansalliseen finaaliin premier scholastic tiedettä kilpailua. Kuitenkin niiden Hanke oli vain 54 poimittuja alueellisen finaaliin pois 1037 merkinnät ja näin ollen se ansaitsi $ 1,000 stipendejä kullekin ja $ 2,000 palkintoja lukioissa.

Yisrael Hetzberg ja Yonotan Schwab, on Rambam Mesivta high School in Lawrence, NY, koostuu voittajajoukkue niiden tutkimusta, joka keskittyi tekemään nanohiukkasten päässä Palladium.

Ne ovat noin 1 /600th koko hiuksista ja on mahdollista tuottaa ei-saastuttavaa energiaa.

Samir Zaidi, vanhempi klo Hackley School Tarrytown, NY, voitti yksittäisen palkinnon hänen tutkimus, joka voi laajentaa ymmärrystä osteoporoosin ja pitkän aikavälin kyky hoitaa luuston sairaus.